Εκδρομές

Διακοπές στο Αίγιο

Περιφερειακές Πληροφορίες

Το να έρθεις στο δήμο Συμπολιτείας είναι σαν να μπαίνεις σε έναν επίγειο παράδεισο. Η γαλάζια θάλασσα του Κορινθιακού κόλπου και το πράσινο των γύρω βουνών σας περιμένουν. Ελάτε να απολαύσετε υπέροχες παραθαλάσσιες περιοχές με φανταστικές παραλίες. Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Αίγιο, θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν πολλές ταβέρνες και εστιατόρια δίπλα στη θάλασσα καθώς και πολλά μπαρ. Τα χωριά έχουν έντονη νυχτερινή ζωή το καλοκαίρι και η διασκέδαση συνεχίζεται μέχρι νωρίς το πρωί. Υπάρχουν επίσης πολλά καφέ και 2 υπαίθριοι κινηματογράφοι. Στο Λόγγο μπορείτε να απολαύσετε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Αιγιαλείας και μια από τις πιο ήσυχες, αφού ο παραλιακός δρόμος απέχει λίγα χιλιόμετρα. Ο Λόγγος έχει γίνει ένα δημοφιλές τουριστικό μέρος με όλες τις σύγχρονες τουριστικές εγκαταστάσεις. 

Εκδρομές

Αίγιο

Η πόλη του Αιγίου είναι αμφιθεατρικά χτισμένη με μοναδική θέα στον Κορινθιακό Κόλπο. Είναι ένα άκρως εμπορικό μέρος όπου μπορείτε να επισκεφτείτε και την εκκλησία της Παναγίας της Τρυπητής.

Καλάβρυτα

Η ιστορική πόλη των Καλαβρύτων προσφέρει μια υπέροχη ευκαιρία για εκδρομή. Περιλαμβάνει το Μεγάλο Σπήλαιο, το χιονοθέρετρο και πολλά μνημεία ιστορικής σημασίας. Το σκηνικό είναι μαγικό με την ανεμπόδιστη θέα στον Βουραϊκό. Μπορείτε να φτάσετε εκεί με τον Οδοντοτό, το μικρό σιδηρόδρομοπου κάνει μια υπέροχη γραφική διαδρομή μέσα από τα βουνά.

Αρχαία Ολυμπία

Ένα από τα σημαντικότερα και πιο ιερά μνημεία της αρχαίας Ελλάδας αφιερωμένο στον πατέρα των θεών, τον Δία. Η Ολυμπία είναι ο τόπος όπου κατά τα αρχαία χρόνια γίνονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Κατά τη διάρκεια των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκινά το ταξίδι της από αυτό το μέρος. Μπορείτε να επισκεφτείτε τον Ναό της Ολυμπίας καθώς και το μουσείο.​

Δελφοί

Οι Δελφοί είναι ένα από τα πιο όμορφα και εντυπωσιακά μνημεία της αρχαίας Ελλάδας. Ο λεγόμενος «όμφαλος της γης» κατά την αρχαιότητα θεωρούνταν το κέντρο του πολιτισμού. Ήταν ήδη κατοικημένο από τα προϊστορικά χρόνια. Η σημασία του έγινε πιο έντονη κατά τα κλασικά χρόνια καθώς συνδέθηκε με τις σημαντικότερες αποφάσεις στην πορεία της ιστορίας. Εκεί βρισκόταν το γνωστό μαντείο όπου δόθηκε ο χρησμός «λόγος» μέσω της Πυθίας, η οποία ελεγχόταν από ιερείς με υψηλή μυσταγωγική μόρφωση.

Λίμνη Τσιβλού

Είναι μια υπέροχη τοποθεσία που αξίζει να επισκεφθείτε. Με το καταπράσινο τοπίο είναι το ιδανικό μέρος για ημερήσια εκδρομή.​

ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Το καΐκι «Οιάνθη», με μια παράδοση 40 και πλέον χρόνων, πραγματοποιεί ημερήσιες κρουαζιέρες στα πανέμορφα νησάκια του Κορινθιακού, τα Τριζόνια και τον Άι-Γιάννη. Για περισσότερες πληροφορίες ενημερωθείτε στη ρεσεψιόν μας.

Κλείστε, λοιπόν, στο Long Beach Hotel για τις διακοπές σας στο Αίγιο και αφήστε το να είναι η αφετηρία για τις εξορμήσεις σας.